Реконструкција Ложионичког моста

Од 10. априла 2017. године почели су радови на периодичном одржавању Ложионичког моста у Ужицу – део државног пута I Б реда број 23. За време извођења радова Ложионички мост је затворен за саобраћај моторних возила. Предвиђени рок за завршетак радова је 75 дана.

Према пројекту привремене саобраћајне сигнализације целокупан саобраћај са државног пута I Б реда број 23 у смеру Пожега ка Златибору преусмерен је кроз град Ужице, улаз поред пумпе на семафорисану раскрсницу улица Омладинска и Николе Пашића и даље лево поред јавне гараже и аутобуске станице преко локалног моста ка Златибору. У супротном смеру из правца Златибора – лево на локални мост поред аутобуске станице и даље десно поред ватрогасног дома излаз ка Пожеги.

Из ЈП „Ужице развој“ обавештавају да је повећано у значајној мери саобраћајно оптерећење на семафорисаној раскрсници улица Омладинска и Николе Пашића. Молимо учеснике у саобраћају да поштују постављену привремену саобраћајну сигнализацију, учествују у саобраћају уз повећан опрез, буду стрпљиви и по могућству користе алтернативне правце и избегавају саобраћајне шпицеве.

Повезане Вести

Прочитај све вести