Асфалтирана четири путна правца у Рибашевини

ЈКП „Нискоградња“ је завршила асфалтирање око 1750 метара пута у Рибашевини, удруживањем стредстава месне заједнице и мештана. Укупна вредност инвестиција у овој месној заједници је 6 милиона динара.

„До сада је урађен путни правац у Ковачевићима у дужини од 360 метара, други путни правац у Чанчаревићима око 420 метара, пут у Ђокићима 350 метара и завршен је путни правац Ђуркова – Васиљевића кућа у дужини од 610 метара,“ истакао је директор „Ужице развој“ Никола Максимовић и додао је да је упоредо са овим асфалтирањем у Рибашевини планирано још инвестиција.

„Што се тиче асфалтирања у месној заједници Рибашевина, Одлуком месне заједнице мештани су одређивали путне правце, а за њихов продужетак град је излазио у сусрет колико је могао. На основу плана и програма града Ужица, водило се рачуна о домаћинставима са млађом популацијом, како би задржали младе на селу“ истакао је члан Градског већа за месне заједнице, Владимир Синђелић.

Град Ужице планира да до краја грађевинске сезоне реализује све уговоре са месним заједницама, када је у питању путна инфраструктура. Радови се тренутно изводе у Поточању, Крвавцима и Потпећу.

Повезане Вести

Прочитај све вести