Постављен први слој асфалта на кружном току

После завршених припремних радова везаних за изградњу кишне канализације, постављања електро водова, посипања тротоара, насипања тампона, почело је и постављање првог, носећег слоја асфалта на кружном току.

До сада је постављено око 1500 квадрата основног слоја асфалта, а до краја завршетка радова биће постављен још један слој, рекао је директор ЈП „Ужице развој“ Никола Максимовић.  Максимовић је истакао да су упоредо са овим почели и припремни радови, наиме ради се на прикупљању кишне канализације код АМС. Такође, до краја октобра ће бити готови сви груби грађевински радови, очекујемо да ће почетком новембра кружни ток бити пуштен у функцију. Подсећам Вас да су до сада урађена четири острва, а остало је да ураде још два мања, као и да ураде паркинг код зграде ПИО и Ватрогасног дома.

 

Када кружни ток буде завршен, мини кружни ток на златиборском путу који је привремено постављен биће уклоњен, док се за мини кружни ток код Градске гараже чека одлука ЈП „Путеви Србије“ на пролеће.

 

Послови који предстоје су постављање вертикалне и хоризонталне сигнализације на кружном току. За то су набављени сви знаци, биће их преко 60. Такође, планирано је уређивање и оплемењивање острва. Сви ови радови ће бити готови до почетка новембра, истакао је Максимовић.

Повезане Вести

Прочитај све вести