Почела грађевинска сезона: Завршено асфалтирање Војвођанске улице, у току асфалтерски радови у Улици Радована Драговића

Почела је грађевинска сезона, завршено је асфалтирање Војвођанске улице у дужини од 210 метара а у току су асфалтерски радови у Улици Радована Драговића у дужини од 220 метара. Поред комплетне реконструкције делова ових улица, планирано је и њихово крпљење у обиму око 300 м2 али и асфалтирање крака ка Тришићима у дужини од 30 метара.

Милоје Марић, начелник Градске управе за инфраструктуру и развој је истакао да су ово „прве инвестиције што се тиче асфалтирања у граду које се реализују у овој години“.

Извођач је ЈКП „Нискоградња“ а завршетак ових радова је планиран до краја недеље. Снежана Милутиновић, директорка „Нискоградње“ је при обиласку радова истакла да су услови рада такви да није могуће брзо завршити посао, те да је због великог успона и неприступачности терена, рад механизације ограничен и да се део посла мора одрадити ручно.

Асфалтирање у Улици Радована Драговића

Члан Градског већа задужен за рад месних заједница, Владимир Синђелић је рекао да се поред рада у граду тренутно насипа јаловином пут у Луновом Селу а након тога се наставља са реализацијом уговора у пет месних заједница који су анексирани од прошле године. „Биће формиране три екипе од којих ће једна радити по граду а две у селима, односно у севојничкој и Лужничкој долини“, рекао је Синђелић и додао да ће „до краја маја бити реализовани сви анескирани уговори а да ће се након тога радити по уговорима склопљеним ове године“.

Асфалтирање у Улици Радована Драговића

Повезане Вести

Прочитај све вести