Асфалтирање централних улица у граду

У улици Краља Петра I ради се на рехабилитацији и реконструкцији путног правца од Слануше до улице Росуље у дужини од 610 метара, а радови које изводи предузеће Путеви Србије вредни су 9 500 000 динара. „У договору са свим јавним предузећима прегледане су комплетно водоводне, телекомуникације, струја итд., очекујемо да радои буду завршени у наредна два дана“ рекао је директор ЈП „Ужице развој“ Никола Максимовић.

 

 

У улицама Милоша Обреновића, Радничкој и Краља Петра I реализује се реконтрукција из средстава која су добијена од Путева Србије у износу од 500 000 €. Након завршетка радова у улици Краља Петра I прелази се у улицу Милоша Обреновића где ће бити завршено асфалтирање, а у плану је и још неколико улица. 

 

Када су у питању улице 1300 Каплара и Кнеза Лазара решава се вишегодишњи проблем са фекалном канализацијом, завршава се тендер, потписује се уговор са Водоводом. Вредност тендера је око 11 000 000 динара, а како је то магистрални цевовод, фекални колектор, ради се комплетна реконструкција те канализационе мреже – истакао је Максимовић.

Како се због радова саобраћај одвија отежано, сиграђани се моле да користе алтернативне правце.

Повезане Вести

Прочитај све вести