Максимовић: „Завршетак спортке хале у Крчагову у току 2019. године“

Министарство омладине и спорта је преко Европских фондова обезбедило 3,2 милиона евра за изградњу спортске инфраструктуре у Србији. На расписаном конкурсу за утрошак ових средстава од стране Министарства, Ужице се нашло међу 20 градова и општина чији су пројекти добили средства.

Град Ужице је конкурисао за средства потребна за завршетак унутрашњих и спољашњих радова на спортској хали у Крчагову и по том основу добио 506.000 евра. Никола Максимовић, директор ЈП Ужице развој је рекао да су радови требали да почну прошле године али да се се чекало да Минстарство распише конкурс за консултантску фирму која ће припремити комплетну техничку документацију и расписати тендер.

Никола Максимовић, директор ЈП Ужице развој
Никола Максимовић, директор ЈП Ужице развој

 

„Изабрана фирма ће вршити надзор у свих 20 градова. Очекујемо да се комплетни радови на хали у Крчагову заврше у току 2019. године“ -рекао је Максимовић и додао да ће Град Ужице извршити припремне радове који се односе на прикључак струје, прикључак воде и канализације као и партерно уређење.

 

До сада је уложено у изградњу хале 62 милиона динара, а са средствима које даје Министарство и Град, укупна вредност радова износиће 120 милиона

Повезане Вести

Прочитај све вести