Почели радови на реконструкцији Жичке улице

Реконструкцијом и планираним радовима предвиђено је пресвлачење целе Жичке улице са све тротоарима, док ће уз поменуте радове бити одрађена и контрола свих инсталација које се простиру том улицом. 

 

„Због великог броја шахти у улици извршићемо нивелацију како би поклопци шахти били у нивоу асфалта, поновно асфалтирање тротара и преглед свих инсталација у улици. Како је улица рађена пре више од десет година и због великог броја поменутих инсталација она је временом пропала“ – рекао је директор ЈП „Ужице развој“-а Никола Максимовић.

 

Директор ЈП „Ужице развоја“ Никола Максимовић апелује и на опрез ђака који кроз пар дана крећу поново у школску годину. Како је због обилних кишних падавина грађевинска сезона каснила ми смо самим тим и касније од планираног кренули са реконструкијом ове улице. Иако су временске прилике деловале да се касније крене ми се трудимо да све што је планирано за ову годину и завршимо, нагласио је директор Максимовић.

 

Још једном молимо грађане, који ће са својом децом пешачити  Жичком улицом за време извођења радова, да буду опрезни. Јавно комунално предузеће „Нискоградња“ Ужице потрудити ће се да радове ради у две смене и тако заврши што је пре могуће, а крајњи рок за завршетак је четири недеље од почетка радова. 

Повезане Вести

Прочитај све вести