Завршен путни правац према Кадињачи – МЗ Волујац

Данас се завршава асфалтирање путног правца у дужини 500 метара ( засеок Гребачевић – Кадињача). У засеоку месне заједнице Волујац –Гребачевићи, лево од спомен комплеса Кадињача пре две године стигли су први метри асфалта. Да би се заокружио овај путни правац кроз село потребно је још око 2 км. Иницајитва грађана наишла је на разумевање и подршку Града. Чињеница да је ово село одакле млади не одлазе, а у договору са месном заједницом очекује се да се у наредном периоду овај пут и заврши.

 

Ове године на територији месне заједнице Волујац изводе се радови на 9 путних праваца према захтевима Савета месних заједница. Вредност свих изведених радова је око 5.000.000 динара. Радови се финснсирају из средстава Града и учешћа грађана у износу од 33 %. Радове изводи ЈКП „Нискоградња“ Ужице, а надзор над извођењем радова је ЈП „Ужице Развој“.

 

Данас се асфалтира путни правац Гробље –Гредица – Ливаде у дужини 260 метара. Путни правци који су уарађени : пут Старчевићи , Полимчевића рампа- Челиковића брдо, Пут Раскрсница –Буар, Пут Гачићи – Јешићи, Кнежевића гробље- Марјановића воденица и пут за Синђиће.

Повезане Вести

Прочитај све вести