Настављени радови на изградњи спортског игралишта у насељу Царина

Радови на изградњи спортског игралишта на Царини, започети прошле године када је завршен ископ, бетонирање цокле око игралишта и насипање и припрема подлоге, настављени су данас.

„У току су радови на асфалтирању подлоге, а након тога у наредном периоду ћемо поставити ограду око игралишта и, у договору са месном заједницом, кошеве и голове“, навео је Никола Максимовић директор ЈП „Ужице развој“ и додао да је вредност ове инвестиције, која се финансира из градског буџета, око 2 милиона динара.

Максимовић је истакао да постоји реална потреба за изградњом још неколико игралишта на територији града и да се по захтевима грађана у буџету сваке године планирају средства за те намене.

„Тренутно имамо захтеве грађана за изградњу игралишта у центру и у насељу Орловац у Ади, па ћемо по обиласку предложених локација видети које су могућности за реализацију тих пројеката.“-рекао је Максимовић.

Максимовић је најавио и изградњу нових игралишта у Севојну и на Градској плажи: „Завршени су тендери и у току следеће недеље очекујемо од Министарства омладине и спорта информацију када ће почети реализација тих пројеката.“

Повезане Вести

Прочитај све вести