ОТВОРЕН НОВИ ТРГОВИНСКИ ЦЕНТАР У КРЧАГОВУ

Од јуче у нашем граду послује нови трговински центар. На простору од 7000 квадрата распоређено је 17 локала на два нивоа са око 130 паркинг места. Вредност инвестиције чешке фирме је 5,5 милиона евра.

Градоначелник Ужица Тихомир Петковић и директор компаније RC Reinvest Delta Михаил Аугустин свечано су озваничили почетак рада Retail park NEST-а у Ужицу и том приликом је директор Агустин градоначелнику Ужица симболично уручио кључ тржног центра.

Градоначелник Ужица Тихомир Петковић и директор компаније RC Reinvest Delta Михаил Аугустин

По речима градоначелника нови тржни центар ће обогатити понуду брендова и робних марки због којих су Ужичани морали да иду до Београда или неких већих центара у Србији:

„То практично значи да ће обрт новца на територији града бити повећан, до посла ће доћи око 200 Ужичана, а отварање овог шопинг центра допринеће и развоју Крчагова које полако постаје прави трговински центар. Сви знамо колико је важно производе учинити доступнијим купцима и повећати конкурентност на тржишту, јер она је предуслов квалитетније понуде и повољнијих цена.“

„Такође, у складу са темпом савременог живота који нам не оставља превише времена за многобројне активности, међу којима је шопинг,  бар код припадница лепшег пола, на високом месту приоритета, важно је имати разноврсну понуду на једном месту. Надам се да ће Retail park NEST својом понудом оправдати очекивања Ужичана који, без обзира на околности, спадају у захтевније категорије купаца.“-навео је градоначелник.

Аниматори за децу су забављали најмлађе Ужичане на отварању центра

Директор компаније RC Reinvest Delta Михаил Аугустин је навео да су разлози за отварање тржног центра у Ужицу ти јер верује у будућност Ужица и види велику перспективу за сарадњу са градом. Агустин је навео и да ће већ следеће године бити отворена два нова парка – још један парк у Краљеву и један у Вршцу.

Наступ КУД-а Први Партизан улепшао је свечаност отварања

На свечаном отварању најмлађе Ужичане су забављали аниматори за децу, наступили су чланови КУД-а Први партизан, затим плесна група Лоријен, а на крају је након концерта Жељка Васића свечаност завршена прелепим ватрометом.

Повезане Вести

Прочитај све вести