ЗАВРШАВА СЕ АСФАЛТИРАЊЕ У КАРАЂОРЂЕВОЈ УЛИЦИ

Asfaltiranjem dela Karađorđeve ulice u dužini od 250 metara završava se projekat rešavanja kišne kanalizacije u Krčagovu vredan više od 120 miliona dinara. Javno komunalno preduzeće Niskogradnja izvodi završne asfalterske radove, a ulica će od ponedeljka biti spremna za saobraćaj.

Prema rečima direktora JP Užice razvoj Nikole Maksimovića na poslednjoj deonici urađeno je negde oko 500 m ivičnjaka, zamenjen tampon, urađeni su vodovodni priključci, završena kišna kanalizacija, izvršeno je izmeštanje kabla elektro-ormana.

„Ova deonica je bila u nekom trenutku problematična u prethodnom periodu jer je bila velika količina podzemnih voda, podzemnih instalacija, tako da smo zamenili blizu metar podloge, i ugradili novi materijal.“

U narednih mesec dana kompletno će, navodi Maksimović, biti završeni svi trotoari i prilazi u ovoj ulici čime će biti okončan veliki projekat rađen u sklopu tri ulice: Heroja Jerkovića, Karađorđeva i Miloša Obrenovića.

„Zahvaljujemo se sugrađanima na strpljenju, trudili smo se i uvek ćemo se truditi da kompletno uradimo ulicu u punom profilu da rešimo pitanje instalacija, asfaltiramo u dva sloja i da uradimo kvalitetno radove“ naveo je Maksimović.

Direktorka JKP Niskogradnja Snežana Milutinović istakla je da se do kraja naredne nedelje očekuje završno asfaltiranje i u Ulici Ive Andrića.

„Intezivno se radi na krpljenju udarnih rupa na gradskim ulicama. Trenutno se rade pripreme za udarne rupe u Zlatiborskoj ulici koja je alternativni pravac za magistralni put. Radi se i u seoskim mesnim zajednicama, Mokroj Gori, Lunovom Selu. Takođe, završavaju se radovi u Mesnoj zajednici Krčagovo i Sarića Osoje u dužini od 530 m.“

Повезане Вести

Прочитај све вести