ЈКП „Нискоградња“ и ЈКП „Биоктош“ чисте улице и јавне површине

После обилнијих падавина, ЈКП „Нискоградња“ током ноћи и јутра радила је на чишћењу снега по унапред утврђеним приоритетима. Очекује се да ће у току дана бити очишћени сви путни правци и олакшана пешачка комуникација.

 

По речима директора ЈП „Ужице развој“ Николе Максимовића ужичка Никсоградња располаже довољним количинама ризле и соли, а активирана је и неопходна механизација, камиони и трактори.

 

„Уз минимална кашњења и без већих проблема функционише и јавни градски и приградски превоз и управо на релацијама на којима су успостављене линије редовно ће се посипати ризла и со и наредних дана. Наравно приоритет су школе, вртићи и све  установе Здравственог центра. У догвору са сеоским месним заједницама врши се испорука потребних количина ризле, соли и горива.  ЈКП „Бикотош“ врши чишћење јавних површина и тротоара“. 

 

 

„Ипак, надамо се да ће овај снег кратко трајати и да ћемо моћи да наставимо са пословима започетим пре неколико дана, на санацији и крпљењу ударних рупа на градским улицама, закључио је Максимовић.

 

Повезане Вести

Прочитај све вести