Настављени радови на реконструкцији малог базена

Приводе се крају радови прве фазе реконструкције дечијег базена на Градској плажи. Истовремено расписан је тендер за другу фазу радова, која предвиђа да базен буде у употреби од наредне купалишне сезоне.

 

„Завршени су радови на рушењу, изградњи турбина, изграђена је машинска сала. За другу фазу радова, за коју је из градског буџета опредељено13 милона динара, расписан је тендер за извођача радова. Та средства биће употребљена за опремање машинске сале, машинске и електро радове, филтере и комплетну опрема у самом базену. У наредних 10 дана кренуће се са постављањем плочица и након завршетка тендера очекујемо да сви радови буду завршени до почетка нове купалишне сезоне“, истакао је директор ЈП „Ужице развој“ Никола Максимовић.

 

Према његовим речима базен димензија 39×10 и висине од 60 до 90 цм имаће све неопходне филтере и пуниће се водом градског водовода.

 

Максимовић додаје и да се упоредо са овим радовима ради на уређењу саме плаже. У овој години 8 милиона динара намењено је за уређење плаже и пешачких комуникација. Урађени су и пројекти за уређење и реконстркцију пич терена и дечијег игралишта.

Повезане Вести

Прочитај све вести