За асфалтирање путних праваца и уређење центра Луновог Села 15 милиона динара

Асфалтирање путних праваца у Луновом Селу одвија се по плану, асфалтирана су два од укупно шест путних праваца уговорених за ову годину у укупној дужини од око 1 100 метара. Радове вредне око шест милиона динара удруженим средствима финансирају Град и мештани, а изводи ужичка “Нискоградња”.

Поред тога ради се и реконструкција, односно пресвлачење око 2000 квадрата асафлата на главном путу за шта су опредељена додатна средства из буџета. Кроз пројекат “Удружимо се ” у току је сређивање простора око школе и самог центра села, а према речима градоначелнице Ужица др Јелене Раковић Радивојевић која је са сарадницима обишла радове у ову месnу заједницу улагаће се и даље.

 

“Сваки метар асфалта радује мештане, али верујте и нас из градског руководства. Жеља нам је да кроз неколико година до сваке куће у нашим селима дођемо добрим и асфалтираним путевима и да након тога наставимо са улагањима у водоводе, канализацију и остале садржаје који ће мештанима олакшати и оплементити живот на селу. Драго ми је што могу да кажем да смо у асфалтирање путних праваца и уређење центра Луновог села у овој и прошлој години издвојили око 15 милиона динара”.

И поред веома неизвесног, и како се очекује тешког периода који долази, ми настављамо са реализацијом уговорених послова и пројеката у свим сеоским месним заједницама. Надам се и очекујем да до краја грађевинске сезоне буде урађено све што је планом и буџетом предвиђено”.

Повезане Вести

Прочитај све вести