Град са милион динара помаже породици Јојић из Кремана чија кућа је изгорела у пожару

Градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић са сарадницима посетила је породицу Јојић у Кремнима, чија кућа је недавно изгорела у пожару. Овом приликом градоначелица је саопштила да ће град са милион динара помоћи изградњу нове куће за ту петочлану породицу, а поред финансијских средстава пружиће подршку и на друге начине, у складу са њиховим потребама.

“Ево нажалост ових дана пуно проблема, али се рећи ћу и овом приликом, са њима суочавамо и решавамо их. Данас сам овде у Кремнима, како би обишла породицу Јојић, чија кућа се пре неколико дана запалила и као што видите готово у потпуности изгорела. Ми смо најпре понудили помоћ овој породици у виду смештаја у самом граду, али како они овде живе и њихова је жеља да ту и остану, одлучили смо да на Градском већу донесемо одлуку и овој породици помогнемо са милион динара. Знамо да то није довољно да се кућа поново изгради, али се надамо и сигурни смо да ће се као и увек до сада, заједно са нама укључити и бројни привредници и суграђани”, истакла је градоначелница.

Она је подсетила да је за представнике градског руководства брига о људима и сваком човеку овог града увек на првом месту.

“Наравно поред финансијских средстава на располагању смо овој породици и за све друго што им буде потребно, поручила је градоначелница.

Уз захвалност на подршци у овим за његову породицу најтежим тренуцима Предраг Јојић власник куће захвалио се свим људима који су помогли до сада и онима који то још увек чине са жељом да он што пре сагради нови дом. Његова породица тренутно је смештена код родбине и сви се надају да ће успети да се шт пре врате у своју кућу.

За помоћ овој породици отворен је наменски рачун код Банке Поштанска штедионица. Број рачуна је 200 0000135660809 10.

Повезане Вести

Прочитај све вести