Завршена реконструкција Улице Кнеза Лазара

Завршени су радови на реконструкцији Улице Kнеза Лазара и дела Улице 1300 каплара. Укупна вредност ових радова износи око 40 милиона динара, од којих је око 12 милиона финансирао ЈКП „Водовод“, а преостали износ Град Ужице.


„Урађена је у целости нова фекална и кишна канализација, што је био вишегодишњи проблем грађана ове улице. Укупна дужина улице је 320 метара, урађено је преко 2000м2 асфалта, који је рађен у два слоја“, рекао је Никола Максимовић директор ЈП Ужице развој и додао „да је сада Улица Кнеза Лазара једносмерна, од пекаре „Пањ“до хотела Турист на плажи“, као и да је изменом режима саобраћаја у овој улици добијено око 40 паркинг места.

Снежана Милутиновић директорка ЈКП „Нискоградња“, које је изводило завршне радове, односно сам коловозни застор, истакла је да се „мало каснило у односу на динамику која је била предвиђена, јер је било проблема око фекалне и кишне канализације. Радило се и прековремено тако да смо успели да пре већих снежних падавина асфалтирамо овај део улице и омогућимо саобраћај кроз исту“.

Повезане Вести

Прочитај све вести