Презентован 3Д пројекат реконструкције Здравственог центра Ужице

Представници фирме „Сет Шабац“ 3Д анимацијом представили су менаџменту Здравственог центра и Опште болнице Ужице пројекат реконструкције и доградње болничког комлекса. Презентацији су присуствовали и представници Града Ужица и ЈП „Ужице развој“.

 

Како истиче Никола Максимовић директор ЈП „Ужице развој“, сутра ће, у Министарству грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре бити одржан састанак Комисије за планове, током ког се очекује усвајање  урбанистичког пројекта за комлетну реконструкцију Здравственог центра и Опште болнице Ужице. Тиме се стичу услови за подношење захтева за локацијске услове и израду пројекта за грађевинску дозволу.

 

Реконструкција и доградња Здравственог центра и Опште болнице Ужице један је од највећих пројеката који ће кроз четири године бити реализован у Ужицу. Сама вредност радова која је процењена на око 80 милиона евра и рок од четири године довољно говоре о обиму радова који ће бити изведени. Ово практично значи да ће цела болница бити реконструисана, а биће изграђено и нових седам до десет хиљада квадратних метара. Када радови буду завршени Здравствени центар Ужице ће, како је најављено, добити статус Клиничко болничког центра.

Повезане Вести

Прочитај све вести