Радови на уређењу јавних површина

На основу Уговора о поверавању одржавања градских површина обложених каменим и бетонским плочама, израда и одржавање стубића и гелендера, репарације, монтаже и демонтаже тезги за уличну продају у 2022. години, који је закључен са ЈП “Стан” у оквиру кога је и редовно одржавање градских површина обложених каменим и бетонским плочама на Градском тргу, тренутно се изводе радови на поменутој локацији.

Радови се изводе по налогу Градске управе за инфраструктуру и развој, јер је уочено да су неке плоче поломљене, расклимане или недостају, али и на основу сугестија грађана. До сада су извршени радови на замени плоча на пешачкој стази од главне улице са доње стране до горњег дела према Народном позоришту, а у току су радови на централном делу Градског трга, који је у складу са извођењем радова и прописно обележен. Уколико временски услови буду повољни радови ће бити завршени до 15. маја.

Претходних дана су завршени и радови на уређењу пешачке стазе код ОШ „Нада Матић“, а на кружном току код Народног музеја постављена је заштитна ограда.

У плану је уређење још неколико јаних површина и замена дотрајалог мобилијара.

Повезане Вести

Прочитај све вести