Завршено асфалтирање седам путних праваца у Качеру

Данас је асфалтиран седми, уједно и последњи уговорени путни правац за ову годину у МЗ Качер. Мештани неколико засеока у којима се радило претходних дана веома су задовољни, а према речима надлежних грађевинска сезона у пуном је јеку и радови се настављају и у свим осталим месним заједницама.

 

Милош Миливојевић директор ЈП “Ужице развој” истакао је обилазећи радове на путним правцима у Качеру, да је у претходном периоду урађена и реконструкција саобраћајнице у засеоку Брковићи, која МЗ Качер повезује са Белом Земљом.

“Санирали смо и главну саобраћајницу ка Белој Земљи а поред тога радимо и санацију пута у насељу Пандурица и наредне недеље ћемо и тај путни правац асфалтирати. Ради се интезивно и у осталим месним заједницама па се радови изводе и у МЗ Гостиница, у Стапарима, али и у Злакуси где се врше завршне припреме пред Михољске сусрете села, који се одржавају у суботу 23. септембра. Осим сесоких месних заједница доста се ради и у граду и покушаћемо да до краја грађевинске сезоне све започете и планиране радове и завршимо”.

Милија Арсић члан Савета МЗ Качер захвалио се граду и ЈКП “Нискоградња” на разумевању за мештане засеока у којима се радило ових дана. Према његовим речима доста се радило у претходних пар година, па је за асфалтирање остало тек неколико путних праваца.

Захвалнсот је изразио и мештанин засеока Сремчица Ацо Јокић, истакавши да путеви много значе људима који овде живе и баве се пољопривредом.

Повезане Вести

Прочитај све вести